Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere håndboldspiller i AAB
30. Nov 2017
Ove Markussen fylder 70 år - Ove er tidligere formand i AAB, samt en AABs bedste fodboldspillere - også god til badminton og håndbold. Hjælper stadig med...

Mere

Kommende Begivenheder

Ingen begivenheder

Login

aablogo guld

Årets lederfest i AAB 24.02.18
Som sædvanlig var AAB vært med god mad og lidt godt at drikke til årets lederfest lørdag aften. Og som der gøres hvert år, blev der igen uddelt nogle flasker vin og buket til div. ledere og nøgle personer i AAB.
I år deltog 27 – desværre nogle afbud på dagen pga sygdom og arbejde.

Kjeld-Nielsen-udklip--2018-Årets leder i Aarsballe Boldklub blev Kjeld Nielsen, som har været tilknyttet klubben i over 40 år. Kjeld er en meget beskeden person, som vi måske ikke umiddelbart lægger så meget mærke til.
Han holder sig ofte lidt i baggrunden og siger ikke så meget, men når han kommer med bemærkninger eller kommentarer bliver der lyttet.
Inden for hans ekspertise el og radio er han nærmest uundværlig i Aarsballe Boldklub. Især ved loppemarkedet tør jeg ikke tænke på, hvis han ikke er der. Vi risikerer nærmest at store dele af loppemarkedet går i stå – kioskerne må lukke – auktionen må aflyses - nærmest en frygtelig tanke.
Selvom han har været i Aarsballe Boldklub i mange år, kan han ikke betragtes som en museumsgenstand, selvom det snerper derhen ad. For det han laver i Aarsballe Boldklub er nærmest at betragte som lidt hyggearbejde i forhold til det arbejde, han gør på Bornholms Tekniske Samling på nordlandet.
Kjeld står for det elektriske til Medborgerhus og som nævnt til loppemarkedet, hvor alt Jørgensens radio og tv mm. skal prøves, og sikringerne springer lystigt. Derfor er Kjeld uundværlig.
Samtidig sørger han også for, at Medborgerhuset fungerer med hensyn til lys mm. I det sidste år har han også været med ved anskaffelse af varmepumpen, og han styrer varmen hjemmefra, så her er behageligt at være, og når vi taler om varme, så er der mange meninger om det, og der må Kjeld står for skud.
Kasserer Finn-Erik Pedersen holdt en flot tale for Kjeld ved festen, men desværre hørte Kjeld det ikke.
Fordi Kjeld desværre måtte melde afbud til årets lederfest pga sygdom og fik i stedet overrakt pokalen i hjemmet dagen efter.
Alf blev også hædret for at lave scrapbog i 50 år. 
Menu: Høns i tarteletter - Oksefilet m tilbehør og Lones dessert (Marengskage med frugt)No result...