Hjerterstarter AAB 1web

Trygfonden har tildelt Aarsballe Boldklub og Aarsballe Borgerforeningen en hjertestarter.
Den er opsat ved indgangen til Aarsballe Boldklubs klubhus / Aarsballe Medborgerhus på
adressen: Aarsballe By 59a, Aarsballe, 3700 Rønne.
Hjerterstarter AAB 3web

Hjerterstarter AAB 2web

Hjerterstarter AAB 1web

Mark Russel fra Trygfonden har lavet hjertestarter kursus for 6 Aarsballe borgere:
Annette Sonne, Lone og Alf Jørgensen, Iris Knudsen, Finn-Erik Pedersen og Hanne Ipsen.
Det var et fantastisk inspirerende kursus, som giver et godt grundlag for at bruge en hjertestarter, hvis tilfældet skulle komme.
Men det er faktisk ret enkelt at forstå og bruge en hjertestarter – man skal bare starte hjertestarteren og så fortæller den hvad du skal gøre. Men vigtigst af alt – gør noget.

Hvor kan man finde ud af hvor der er en hjertestarter – Se på din pc: https://hjertestarter.dk/find-hjertestartere/find-hjertestartere.
Men nemmest er det , hvis du downloader følgende app på din telefon:

hjertestarter app – her finder du hjertestartere
112 app – brug den ved ulykke, så bliver din position vist automatisk hos redningstjenesten