Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere håndboldspiller i AAB
Ove Markussen fylder 70 år - Ove er tidligere formand i AAB, samt en AABs bedste fodboldspillere - også god til badminton og håndbold. Hjælper stadig med...

Tor 08/ 02 kl. 19:00 - 21:00
Generalforsamling AAB
Søn 11/ 02 kl. 10:00 - 11:00
Fastelavn for alle - Borgerforeningen arr.

AArsballe-Boldklub-hs02

I dag havde AAB den årlige lederfest for de medlemmer der gør en særlig indsats for Aarsballe Boldklub.

For første gang i 30 år med tidligere formand Anker Markussen på sidelinien - uden opgaver denne aften.

Istedet var det Ankers datter Ann-Sofie - fodboldformand i klubben - og kasserer Finn-Erik Pedersen, som stod for aftenens gave overrækkelser til klubbens i hærdige ledere og personer, som sørger for at det hele fungerer i klubben, så som bane klipning, kridtning og indsamling af loppemarkeds effekter og sortering af disse.

En enkelt ting fik dog Alf Jørgensen, som opgave at overrække - nemlig kåringen af Årets AABer. Vandrepokalen - skænket af Anker Markussen - blev tildelt Hanne Ipsen, som i nu godt 3 år har ledet kortspillerne ved Præmiewhist hver onsdag i AABs klubhus.

Hanne arrangerer bordene og aftenens makkere - indkræver startpenge og laver smørebrød til aftenkaffen. Bagefter bliver der ryddet op, så alting er på plads.
2016-Hanne-Årets-AABer

AAB var vært for mad og drikkelse til de 33 fremmødte AABere og vi fik en rigtig hyggelig aften ud af det.