Lone Jørgensen fylder 60 år lørdag 1. juli. Lone er tidligere badminton og fodboldspiller, samt motionsdeltager. Fast medhjælper ved ALLE AABs arrangementer
15. Maj 2017

Nini Hansen - stærk målvogter i fodbold fylder 30 år
2. April 2017
Jørgen Sode - badmintonformand i AAB i mange år...

AArsballe-Boldklub-hs02

I dag havde AAB den årlige lederfest for de medlemmer der gør en særlig indsats for Aarsballe Boldklub.

For første gang i 30 år med tidligere formand Anker Markussen på sidelinien - uden opgaver denne aften.

Istedet var det Ankers datter Ann-Sofie - fodboldformand i klubben - og kasserer Finn-Erik Pedersen, som stod for aftenens gave overrækkelser til klubbens i hærdige ledere og personer, som sørger for at det hele fungerer i klubben, så som bane klipning, kridtning og indsamling af loppemarkeds effekter og sortering af disse.

En enkelt ting fik dog Alf Jørgensen, som opgave at overrække - nemlig kåringen af Årets AABer. Vandrepokalen - skænket af Anker Markussen - blev tildelt Hanne Ipsen, som i nu godt 3 år har ledet kortspillerne ved Præmiewhist hver onsdag i AABs klubhus.

Hanne arrangerer bordene og aftenens makkere - indkræver startpenge og laver smørebrød til aftenkaffen. Bagefter bliver der ryddet op, så alting er på plads.
2016-Hanne-Årets-AABer

AAB var vært for mad og drikkelse til de 33 fremmødte AABere og vi fik en rigtig hyggelig aften ud af det.