Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

Mere

Kommende Begivenheder

Ingen begivenheder

Login

AAB Damer efter Vikingkamp

Vi stillede med følgende hold:

Nini Hansen, Randi Kofoed Jensen, Sabine Due, Marie Frostholm Jensen, Amanda Lund, Mie Brandt og Sille Holm.

På bænken: Helene Grønbech, Katrine Thiesen Møller og Ann-Sofie Frederiksen.

Kampen var – på vor opfordring – blevet rykket 30 minutter, så Ann-Sofie kunne nå at være med.

Vor taktik i denne kamp gik ud på at begrænse et nederlag. Vi må se i øjnene at Nexøholdet er stærkt og sammenspillet og vor form bærer præg af sommerferie.

Vi havde derfor en lidt defensiv attitude til start og kommer egentligt også fint fra start.

I det 8. minut begår Marie et frispark ned i højre side på vor halvdel. I princippet ikke en særlig farlig position, men meget urutineret vender alle ryggen til bolden og tror der er masser af tid til at finde positionerne.

Nexø sætter imidlertid spillet hurtigt i gang og kan med en enkelt pasning eller to nemt score til 0-1. Det var for nemt.

Efter 18. minutter må Sille ud og have et hvil. Hun har også brugt en del kræfter i boldjagt og faktisk imponeret set i relation til at hun først for nyligt er startet op igen efter fødsel.

Helene hopper ind i stedet.

Selv om overvægten af spillet tilhører Nexø er vi overraskende godt med i kampen og har også nogle chancer og vi får egentligt lukket meget godt af i forsvaret selv om vi ind i mellem må ty til bare at sparke væk.

Efter 27. minutter er Fie ankommet og klar til kamp. Hun bytter med Amanda, som har taget et stort slid på midtbanen.

Inden Fie når at komme ind i rytmen på banen bliver hun faktisk hovedperson.

28 minutter spillet og Nexø får hjørnespark. Lægges pænt indover og Fie kommer på den forkerte side af bolden og hun skubber i eget net. Kompasset var ude af balance og nord og syd byttet om.  :-)

Vi går til halvleg ned med 0-2. Et udmærket resultat omstændighederne taget i betragtning men med lidt held og dygtighed kunne det godt have været 0-0

Der er lidt frustration på midtbanen fordi Nexø har et overtal der, da vi spiller med Marie som sidste mand. Det fungerer til gengæld rigtig godt og trebacklinien får ryddet godt op.

Vi aftaler at det er centralt, der primært skal markeres og så må Nexø spille fløjene, som vi så til gengæld skærmer af og lukker ned i hjørnerne.

Efter 54 minutter har Randi lige brug for lidt udstrækning og Amanda tager hendes plads.

Umiddelbart efter kommer Katrine ind på Sabines plads og Helene ind for Sille.

Alle kæmper flot og der er god stemning. Nexø er absolut til at tale med og vi kommer fortsat til chancer.

Det skal dog for retfærdighedens skyld nævnes at Nexø er meget nærgående og kun stort spil af Nini forhindrer flere Nexøscoringer.

Randi ind igen og Mie ud. Randi tager sig back tilbage og Amanda rykker frem på midten. Mie får lige en puster inden hun bytter med Helene som havde fået besked på lige at give den fuld gas oppe foran og Mie tager således de sidste 7 minutter på toppen.

Ærgerligt nok får Nexø lov til at score til 0-3 da tavlen viser at der er spillet 69.40 minutter.

Det var ikke uretfærdigt – men 0-2 havde klinget bedre

Men det var en overaskende god indsats fra alle. Flot attitude hele kampen igennem og gode arbejdsindsatser.

Tænk hvad vi kunne have gjort ved Nexø, hvis vor form havde været bedre.