Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

Mere

Kommende Begivenheder

Ingen begivenheder

Login

Vi stillede med følgende hold:

Helene Grønbech, Randi Jensen, Katrine Thiesen Møller, Marie Frostholm, Amanda Lund, Ann-Sofie Frederiksen og Sille Holm

På bænken: Sabine Due og Mie Brandt.

Vi møder Vikings unge damer, som lægger hårdt fra start og kommer foran efter blot 2 minutter.

Et hårdt skud på stolpen – og riposten bankes i mål. Kedelig start.

Vi kommer os dog hurtigt over chokket og kommer med i kampen. Men vi har det svært. Viking er meget hurtige på bolden og er ligeledes fysisk stærke.

Vi skal helt frem til 27. minut før det lykkes Viking at komme foran 2-0.

Katrine mister bolden, da hun bliver hårdt presset af et par løbestærke Viking-piger.

De slår en hurtig kontra og sidste pige på bolden banker den ind uden chance for en ellers rigtig godt spillende Helene.

Vi bytter Katrine med Sabine og Sille med Mie.

Inden halvleg øger Viking til 3-0. Vi mister bolden på et indkast og igen går det meget hurtigt den anden vej.

I halvlegen bytter Sille med Mie.

Efter 60 minutter bytter Katrine med Amanda.

Vi hænger på men trætheden begynder at melde sig. Vi hænger for meget i forsvaret og står på flade fødder og kommer ikke frem i Vikings skud.

Efter 65 minutter kommer de således foran med 4-0 da vi ikke kommer frem og parerer

Efter 68 minutter får en Viking-spiller lov at drible forbi flere spillere og kan gøre det til 5-0 og slutteligt i 69. minut kommer vi igen ikke ud at blokere for skud uden for feltet og Viking kan bringe sig på 6-0.

Ærgerligt resultat. Viking var det bedste hold – men de tre sidste mål er p.g.a. træthed og to af de første skyldes deciderede fejl.