Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

Mere

Kommende Begivenheder

Ingen begivenheder

Login

Vort hold bestod af:

Nini Hansen, Randi Kofoed, Thea Sonne, Ann-Sofie Frederiksen, Helene Grønbech, Annika Pedersen, Regitze Nielsen og Mie Brandt

Alle piger var i aktion.

Vi kommer bagud 0-1 tidligt i kampen, men Helene udligner efter kombinationer med Randi og Mie.

Ann-Sofie spiller Mie fri - Mie runder målmanden og gør det til 2-1. Inden halvleg sender Mie så Ann-Sofie på en friløber og AS gør det til 3-1

I starten af anden halvleg får Viking lov at reducere inden Ann-Sofie kan gøre det til 4-2 efter frispilning fra Annika. Ann-Sofie gør det også til 5-2 og 6-2 inden Viking reducerer til 6-3 - men Helene er på pletten i sidste minut og sikrer sejren på 7-3.

God kamp - holdene står godt til hinanden og vi var kyniske i vor udnyttelse af vore chancer.