Bold

Vi stillede med følgende hold:

Nini Hansen, Randi Kofoed Jensen, Ann-Sofie Markussen, Thea Sonne, Annika Pedersen, Michelle Weinreich Petersen, Sille Holm Jørgensen

På bænken:  Kristina Svensson, Helene Grønbech, Mie Brandt

Spændende kamp hvor vi trak det længste strå til sidst.

Vi var ellers nede med 2-0 men flotte mål af Ann-Sofie og Sille sikrede en uafgjort pausestilling.

Vi kommer bagud igen 3-2 før mål af Ann-Sofie, Sille og Mie sikrer sejren. De sidste to mål scoret i sidste minut til Østermaries store ærgrelse. Flot fight og godt spil over hele linien. Det er længe siden vi slog Østermarie sidst og det var absolut heller ikke nemt. Vi mødte et velspillende ungt hold, men formåede at komme tilbage i kampen og sætte os igennem i anden halvleg.