Lone Jørgensen fylder 60 år lørdag 1. juli. Lone er tidligere badminton og fodboldspiller, samt motionsdeltager. Fast medhjælper ved ALLE AABs arrangementer
15. Maj 2017

Nini Hansen - stærk målvogter i fodbold fylder 30 år
2. April 2017
Jørgen Sode - badmintonformand i AAB i mange år...

Bold

Vi stillede med følgende hold:

Nini Hansen, Randi Kofoed Jensen, Thea Sonne, Annika Pedersen, Michelle Weinreich Petersen, Helene Grønbech, Sille Holm Jørgensen

På bænken: Kristina Svensson og Regitze Nielsen

Det var en hård kamp at komme igennem. Nexø har et meget boldsikkert og løbestærkt hold og første halvleg var ren overlevelse at komme igennem og ned med 6-0.

Vi fik bedre fat i anden halvleg og via stor fight formåede vi at reducere nederlaget med kun to yderligere scoringer til Nexø.

Nexø forsøgte ellers til sidste minut at virkelig at dukke os og spillede på fuld kraft på trods af stor føring. Der var passager, som direkte var usportslige. De var tydeligt frustrede over ikke at kunne slå os med mere og hele vort hold med Nini som bagerste skanse har stor ære af kampen. Flot flot fight.  Vi var også hæmmet af Ann-Sofies skadesfravær.