Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

Mere

Kommende Begivenheder

Ingen begivenheder

Login

Hjørneflag boosted

Vi stillede med følgende hold:

Nini Hansen, Randi Kofoed Jensen, Ann-Sofie Markussen, Thea Sonne, Michelle W. Petersen, Helene Grønbech og Sille Holm

Kristina Svensson startede på bænken, men spillede hele 2. halvleg.

Vi vidste på forhån at det var en meget svær kamp.

Nexø er hurtige på og med bolden og er teknisk stærke.

Vi holdt dem ellers stangen de første 20 minutter og de var frustrede. Vi falder så lidt ud af kampen og Nexø omsætter det til nogle hurtige mål inden pausen.

I anden halvleg har vi også 10-15 minutter hvor vi ikke får clearet ordentligt og igen udnytter Nexø muligheden for at øge forspringet.

Vi kom meget sent i gang fordi DBUB havde sat en ekstra kamp på programmet og dommeren til den kamp var stærkt forsinket.