Hjørneflag boosted

Vi stillede med følgende hold:

Nini Hansen, Randi Kofoed Jensen, Ann-Sofie Markussen, Thea Sonne, Michelle W. Petersen, Helene Grønbech og Sille Holm

Kristina Svensson startede på bænken, men spillede hele 2. halvleg.

Vi vidste på forhån at det var en meget svær kamp.

Nexø er hurtige på og med bolden og er teknisk stærke.

Vi holdt dem ellers stangen de første 20 minutter og de var frustrede. Vi falder så lidt ud af kampen og Nexø omsætter det til nogle hurtige mål inden pausen.

I anden halvleg har vi også 10-15 minutter hvor vi ikke får clearet ordentligt og igen udnytter Nexø muligheden for at øge forspringet.

Vi kom meget sent i gang fordi DBUB havde sat en ekstra kamp på programmet og dommeren til den kamp var stærkt forsinket.