Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

Mie Brandt

På bænken:  Sille Holm og Susi Laursen (debut)

Målscorer:  Mie 4, Marie 3, Sille 3, Charlotte  2, Christina O  1

1        Kampe      3     Point          Mål:    13-0

ASG/Tejn har trukket holdet og derfor har vi igen mistet de point vi fik i sidste uge

Referatet bliver denne gang ikke så specificeret, da mine mundtlige notater på telefonen, desværre ikke kunne anvendes, da jeg nu skulle bruge dem.  :-(

Og når vi så vinder 13-0 - så er man ilde stedt.

Instruksen inden kampen lød på at være fokuseret og undgå at lave dumme boldtab, der måske kunne koste et let mål til Nyker og dermed give dem blod på tanden.

I stedet skulle vi spille bolden sikkert rundt og lade Nyker-pigerne om at løbe. Der var ingen grund til at løbe om kap med dem eller gå for meget i infight. Tiden ville gøre dem møre og vi kunne tage overtaget og lave et par hurtige mål og på den måde lukke kampen.

På trods af vore aftaler sloges vi faktisk for meget.
Og flere af vore spillere slog sig da også lidt på Nykerdamerne
Efter 10 minutters jævnt fordelt spil får vi overtaget og presser Nyker til at give hjørnespark. Randi sender bolden flot ind til Marie, der kvitterer med at heade os flot foran 1-0.
Nyker hang dog stadig på og kom til nogle løse chancer, som Nini tog sig fint af.

Sille kom ind efter ca. 15 minutter og Charlotte ud for at behandle en stor vabel på hælen.

Til tider holdt vi rent skydetelt i Nykers felt og vi burde nok have lavet lidt flere mål i første halvleg. Vi gik til pause med en føring på 4-0 og kampen var reelt lukket nu.

I anden halvleg holdt Nyker stand de første 5-10 minutter. Derefter satte vi os igen totalt på kampen og øgede stille og roligt vor føring - med jævnt interval - op til 8-0.

De sidste 10 minutter gik det helt galt for Nyker og vi lavede yderligere 5 mål - de sidste to - i dommerens overtid på 2 minutter.

Tiden havde han lagt til da Christina O. måtte tilses og gå fra banen efter et sammenstød. Hun kom dog hurtigt til hægterne igen og blev skiftet ind igen. Sille måtte dog udgå efter en nærkamp tæt under Nykers mål, hvor hun blev offer for et hoftesving fra en Nykerdame og landede uheldigt.

Susi debuterede med 10 minutter igen af kampen og gjorde en fin figur.

Dejligt at starte med en solid sejr i fint solskinsvejr.