Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

Mere

Kommende Begivenheder

Ingen begivenheder

Login

fodboldstoevler

180517-AAB-herrer-web
180517 AAB herrer Micki Jørgensen, Carsten Madsen, Rune Radil, Martin Westh, Rasmus Gormbøl, Mathias Skov Kristensen,
André Berlin, Kristian Pedersen, Jacob E Hansen, Jacob Bidstrup, Nicklas Vestergaard

189541 Tor 23-08-2018 19:00 Viking AAB herrer 3-2

189545 Tor 30-08-2018 18:45 AAB herrer Nyker/Hasle 3

189861 Tor 06-09-2018 18:30 RIK (1) AAB herrer

189866 Tor 13-09-2018 18:15 AAB herrer Midtbornholm (1)

Serie 7-mands: Tors 23.08.2018
Viking - AAB herrer: Resultat: 3 – 2 ( 1–2 )

1 kamp 0 point Mål: 2 – 3

Frustrerende kamp med 4 advarsler og sejrsmål i overtid.
Det var en meget lige kamp, hvor AAB dog styrede kampen. Der blev gået til stålet og fightet godt, men i perioder var nogle spillere overtændte og begik nogle dumme frispark og det kom i sidste ende til at koste dyrt.
Efter 21 min. scorede Karlsen til 0-1 på et flot fladt skud og 3. min. senere blev det 0-2.
Rune kastede langt ud fra målet til Jacob B helt oppe i den anden ende af banen og Jacob kom helt fri og med en enkelt træk forbi målmanden fik han sendt bolden i målet – flot.
Men så kom der knas i maskineriet. Karlsen tackler godt igennem, men dommer Kim Andersen syntes det var for hårdt og gav Karlsen en advarsel (ud i 5 min) og minuttet senere røg Jacob Evald samme vej, men for unødvendigt brok. Det gav overvægt til Viking og 2 min. før pausen fik Viking reduceret til 1-2.
Både Martin og Nicklas var gået ud med småskader, men kom dog ind igen i kortere tid.
Efter pausen havde vi lidt svært ved at få gang i spillet og det hjalp ikke at Skov røg ud med advarsel kort ind i 2. halvleg. Viking fik udlignet til 2-2 efter ca 20 min. Nicklas vred rundt på foden og fik ikke fat i sin markering, som slap alene igennem og scorede.
Vi fik problemer i forsvar da også Carsten måtte ud i en periode efter en hård tackling – kom dog ind igen. Så fik også Jacob B en advarsel for en tackling, men AAB holdt stand og da der var målspark til AAB oplyste dommeren at der var 30 sekunder til slut, så vi sendte alle mand frem og Rune sparkede bolden helt op til Vikings mål og AAB forsøgte at score, men det kiksede og pludselig fik Viking kontraangreb og 2 mand kom alene med Rune og fik scoret sejrsmålet til 2-3. Meget frustrerende for det ½ minut var helt sikkert gået før Viking scorede. Store protester mod dommer Kim Andersen og flere spillere var tæt på at få kort.
Unødvendigt nederlag, men vi var selv skyld i nogle af problemerne med 4 advarsler. Dejligt at der bliver fightet hårdt, men vi bliver nød til at passe på at ikke få så mange advarsler.

Serie 7-mands:     Tors 28.06.2018
RIK (2) - AAB herrer:   Resultat: 2 – 3 ( 0–3 )
Martin Kure Jensen
Micki Jørgensen Chr Sode Morten Pihl Christensen
Patrick Sørensen Nicklas Vestergaard Jacob Bidstrup
Målscore: Morten, Karlsen Micki
8 kamp   15 point       Mål: 26 – 16

Sidste kamp i foråret. Med denne sejr og andre resultater, så slutter vi på en flot 2. plads i Serie 2.
AAB startede ganske flot og dominerede klart og efter 12 min. kom AAB foran 0-1.
Sode forsøgte sig med skud og riposten fra målmanden sendte Morten sikkert i mål.
Kun 3 min senere blev det 0-2. Mathias Karlsen kæmpede sig fri og scorede med et godt skud.
AAB havde flere gode mulighed uden mål og i den anden ende klarede Martin de få forsøg RIK havde.
Efter 32 min. blev det 0-3 på et godt langskud af Micki.
2. halvleg blev mere rodet, måske pga flere udskiftninger, som gav lidt uro.
I 45. min spillede RIK sig pludselig igennem og fik reduceret til 1-3.
Og kun 2 min. senere var den gal igen. Et indlæg fra RIK blev snittet med hovedet af AABs Morten lige ind i målet til 2-3 – altså selvmål.
Det gav RIK blod på tanden og tilsvarende nervøsitet hos AAB, men heldigvis fik vi sejren i hus.
Karlsen havde efter 60 min. et flot skud på overliggeren.
Bedst i denne kamp var de rutinerede Christian Sode og målmand Martin Kure Jensen.

7     RIK (1)                       8     3     0        5       30-30      9

8     Tejn                             8     2     0        6       12-34      6

Serie 7-mands:     Tors 21.06.2018
AAB herrer - Tejn:   Resultat: 6 – 2 ( 0–1 )
Patrick Sørensen (debut)
Carsten Madsen  Rune Radil  Nicklas Vestergaard
Mathias Skov Kristensen  Mathias Karlsen  Micki Jørgensen
Jacob Bidstrup Morten Pihl Christensen (comeback)
Målscore:  Rune 3, Skov 2, Micki
7 kamp   12 point       Mål: 23 – 14

Sikker sejr over bundholdet trods bagud 0-1 i pausen.
AAB havde mange store chancer i 1. halvleg men kunne ikke score på Tejns gode målmand. Spillet var meget usammenhængende, som om man tog for let på opgaven.
I stedet for mål til AAB fik Tejn pludselig en chance i 29.min. og helt fri fik Tejn scoret til 0-1 på AABs debuterende målmand – han gjorde en god figur i målet.
Efter pausen blev der hurtigt vendt op og ned på resultatet. I 36. min. sparkede bundsolide Mathias Karlsen et godt hjørnespark lige ind i hovedet på Rune og pang så var der udlignet til 1-1.
Der gik kun 3 minutter, så bragte Skov os foran 2-1, da Tejns forsvar kiksede og Skov var helt fri foran tomt mål. 1 minut senere blev det 3-1 – igen scorede Skov efter lang stikning fra AABs forsvar.
Men Tejn bragte igen spænding i kampen da de fik straffe efter 42. min og scorede til 3-2.
Rune blev sat helt på top og det gav pote. I 49. min. bragte Rune AAB foran med 4-2 og Rune øgede til 5-2 på en flot helflugter i 54. min. fra spids vinkel. 15 årige Micki fik scoret sit første mål for AAB i 64. minut, da han kom helt fri foran målet og scorede til 6-2 – kampens resultat. Micki spillede helt klart sin bedste kamp for AAB – især da han kom ned som back.
Også flot comeback til Morten, så gjorde det godt på midtbanen.
Efter kampen havde Alf igen tændt grillen og grillet pølser. Sidste hjemmekamp i foråret.

Serie 7-mands:     Tors 14.06.2018
Nyker/Hasle 3 - AAB herrer:   Resultat: 0 – 2 ( 0–2 )

Mathias Skov Kristensen  Jacob Evald Hansen  Jacob Bidstrup

Chr Sode  Micki Jørgensen

Målscore:  Nicklas, Skov
6 kamp   9 point       Mål: 17 – 12

De brændte chancers kamp. AAB vadede i chancer, men de blev misbrugt gang på gang.
Vi fik en perfekt start med scoring til 0-1 efter 2 minutter.
Skov spillede Nicklas helt fri foran målet og han scorede let.
Det blev 0-2 i 20. min. denne gang var det Jacob B som serverede bolden for Skov tæt foran målet.
Carsten fik en advarsel i 32. min. og blev sendt ud i 5 minutter.
Nyker havde faktisk kun én mand, som var farlig, men hans forsøg tog Kure sig af eller hans skud gik forbi målet.
Jacob B fik en hård lufttur lige før pausen og slog hoften i den hårde bane.
Efter pausen havde Skov flere gode frie tilbud, men bolden ville ikke ind. Ligeledes havde Micki en del store muligheder, men heller ikke han formåede at score på sine chancer. Men han fik da vist nogle spektaktulære rejehop og gymnastik spring.
Nyker fik scoret, men målet blev annulleret for bold på arm i sidste aflevering.
Kort før tid fik Nicklas en advarsel da han lidt tilfældigt ramte en modstander på hælen.
Jacob Evald Hansen viste på midtbanen at han er en rigtig god fodboldspiller.

Mathias Skov Kristensen    4
Rune Radil    2

Serie 7-mands:     Tors 06.06.2018
AAB herrer - Viking:   Resultat: 0 – 2 ( 0–1 )
Tommy Jørgensen
Mathias Skov Kristensen  Mathias Karlsen  Michael Schellerup Nielsen
Jacob Evald Hansen  Micki Jørgensen  André Berlin
Målscore:
5 kamp   6 point       Mål: 15 – 12

Kort før spille tidspunktet opdagede vi at jeg havde tilsagn fra 11 spillere og vi må kun bruge 10.
Men Jacob Bidstrup var småskadet og stod gerne over.

Tempo fyldt kamp med masser af fight.
Desværre var Viking bedre til at skabe målchancer end vi var.
Viking kom foran 0-1 efter 8. min. på et godt placeret skud.
Vi havde vores forsøgt, men Vikings målmand klarede forsøgene.
5. min efter pausen var Skov lidt for irriteret over et ikke dømt frispark og lavede en lidt grov tackling bagfra. Det gav en 5 minutters udvisning.
Begge kæmpede godt for sejren og da AAB kort før tid satsede lidt mere fremadrettet lykkedes det Viking at komme igennem i højre side og øge til 0-2 i 69. min.
Kort efter havde André AABs bedste forsøg. Men hans gode hovedstød blev flot klaret af Vikings målmand.
Karlsen gjorde igen en kæmpe fight på midtbanen.

Mathias Skov Kristensen    3
Nicklas Vestergaard           2
André Berlin                      2
Rune Radil                          2

Serie 7-mands:     Tors 31.05.2018
RIK (1) - AAB herrer:   Resultat: 1 – 3 ( 0–1 )
Mathias Skov Kristensen  Mathias Karlsen  Michael Schellerup Nielsen (debut)
Chr Sode  Uffe Jensen  Jacob Evald Hansen
Målscore:  Carsten, selvmål, Skov
4 kamp   6 point       Mål: 15 – 10

AAB dominerede klart hele kampen, men havde svært ved at få scoret nogle flere mål
trods gode chancer.
Det startede rigtig godt med mål efter kun 2. min. – Carsten løb solo i venstre side og scorede til 0-1.
Han havde nogle mål til gode fra sidste kamp, hvor han brændte nogle kæmpe chancer.
Der blev lukket godt af i AABs forsvar – sikkert styret af Rune.
AAB havde bolden meget og havde nogle gode angreb. Men det kneb altså med at omsætte chancerne til mål.
Det fortsatte i 2. halvleg og vi frygtede kun at RIK vil få et dumt mål på en tilfældig chance.
Men heldigvis blev det 0-2 i 55. min.
Rune var kommet op som angriber og forsøgte at skyde bolden i mål, men det blev en RIKer, som sendte bolden i kassen.
Men desværre svigtede markeringer kun 2 min senere og helt fri kunne RIK reducere til 1-2.
I 28. min. fik RIK en 10 min. udvisning og det udnyttede AAB til at score til 1-3 kun 1 min senere.
Skov tog chancen udefra og med et flot skud kanonerede han bolden i mål.
Men Skov kom i focus igen i 32. min, da han fik en advarsel og måtte se resten af kampen udenfor banen.
Carsten viste igen i denne kamp at han er en utrolig fighter og altid kommer hurtigt igen, hvis han bliver snydt.
Michael fik ok debut – skal lige finde ud af at placere sig rigtigt på banen.
Martin viste, som altid, når han er med at han er en meget stærk målmand

selvmål                              1

Serie 7-mands:     Tors 24.05.2018
AAB herrer – ASG 2:   Resultat: 6 – 0 (  1–0 )
Mathias Skov Kristensen  Mathias Karlsen (debut)
Micki Jørgensen
André Berlin  Jacob Bidstrup  Thomas Støvring
Målscore:  Nicklas 2, Mathias K, Jacob B, Skov, Rune
3 kamp   3 point       Mål: 12 – 9

Startede som meget jævnbyrdig kamp med store chancer til begge hold. Carsten havde flere store chancer foran målet, men var ikke særlig koldblodig og missede.
ASG havde 2 skud på stolpen i samme angreb. Rune styrede forsvaret rigtig flot.
I 22. min. fik AAB tilkendt et meget tvivlsomt straffe, men AAB takkede og Rune scorede sikkert til 1-0.
4. min. efter pausen 39. min scorede debutanten Mathias K på et forrygende langskud til 2-0.
Tommy havde nogle gode redninger, som holdt ASG fra scoringer.
Det blev 3-0 i 60. min. – Skov scorede let efter flot sammenspil.
Nu gik det stærkt og ASG faldt lidt fra hinanden for i 63. min. kom Jacob B fri og scorede med fladt skud til 4-0.
5-0 blev det minuttet efter – flot sammenspil og Nicklas scorede let tæt foran målet.
Nicklas scorede også til 6-0 efter samme koncept.
Fornøjelse at se de unge mennesker komme godt i gang på banen med masser af godt spil.
Efter kampen grillede jeg pølser med hjemmebagte brød til spillerne. Det var der flere som syntes vi skulle have efter hver kamp – men!!!

Mathias Skov Kristensen    2
Rune Radil                         2

Serie 7-mands:     Tors 17.05.2018
Knudsker - AAB herrer:   Resultat: 5 – 4 (  2–1 )
Kristian Pedersen
Carsten Madsen (debut) Martin Westh (debut) Nicklas Vestergaard
Mathias Skov Kristensen  (debut) Rune Radil  Jacob Evald Hansen
Micki Jørgensen (debut) André Berlin  Jacob Bidstrup
Målscore:  Jacob B, Skov, Rune, André
2 kamp   0 point       Mål: 6 – 9

4 debutanter – velkommen til Carsten, Martin, Skov og 15 årige Micki, som vi har fået dispensation for, normalt skal man være 16 år.
Det var en udfordring for AAB at finde ud af at placere sig rigtigt på banen og få styr på markeringerne. Det blev bedre i løbet af kampen og lover godt for fremtiden.
Desværre måtte Martin udgå med fiber i låret efter kun 15. min.
Knudsker startede bedst og kom frem til nogle store chancer, som Kristian heldigvis fik pareret. Men efter 21 min. lykkedes det Knudsker i fri position, at score til 1-0.
Og desværre blev det 2-0 i 23. min. på fladt skud.
Men kun 2 min senere fik AAB reduceret. Rune spillede Jacob B helt fri foran målet: 2-1.
2 min efter pausen fik AAB udlignet til 2-2 på kampens bedste mål. Rune kanonerede bolden op i hjørnet.
I 47. min. scorede Mathias Skov K til 2-3 på et fladt skud, som gik ind via stolpen. Flot vending fra 2-0 til 2-3.
Desværre gik det lidt kage i det fra 49. min til 57. min. – her scorede Knudsker 3 gange.
3-3 da Carsten fik sendt en dårlig aflevering til en Knudsker spiller, som kom fri.
2 min senere 4-3 da Knudsker snød AAB forsvaret ved et frispark og en spiller blev spillet helt fri.
57. min 5-3, da Knudsker løb kontra og kom i overtal.
Efter 66. min. fik AAB reduceret til 5-4 på et flot hovedstødsmål af André – perfekt indlæg fra Rune.

Men desværre lykkedes det ikke at få point i denne kamp.
Det var nogle meget trætte spillere efter kampen. Flere med vabler pga nye fodboldstøvler.

André Berlin 2
Jacob Bidstrup                    1
Mathias Skov Kristensen    1
Rune Radil    1

Serie 7-mands:     Tors 26.04.2018
AAB herrer – Midtbornholm:   Resultat: 2 – 4 (  0–2 )
Jacob Bidstrup (debut)
Nicklas Vestergaard  Uffe Jensen     Kim Frederiksen
Rune Radil  Jacob Evald Hansen (debut)
André Berlin
Målscore:  Jacob Evald, André
1 kamp   0 point       Mål: 2 – 4

Første kamp 2018 – mange afbud i alt 14 – flere pga skader.
Afbud kort før tid fra målmand Kristian Pedersen gjorde at vi kun blev 7 mand.
Debutant Claus Bidstrup snuppede målmandstjansen og gjorde det rigtig godt. Jacob er søn af vores gamle kæmpe Claus ”Bager” Hansen/Bidstrup.
Også den anden debutant Jacob Evald gjorde det godt på midtbanen – med lidt træning bliver han rigtig god.
Nicklas spillede sin kamp nr 2 og spillede en kanon back – herlig kampvilje – gode indlæg.
Det blev en kamp med mange målchancer i begge ender – desværre var Midtbh mest skarpe foran målet.
Midtbh kom foran efter 20 min. – Jacob reddede et skud, men riposten blev sendt i mål til 0-1.
Kort før pausen blev det 0-2, da forsvaret lod sig overrumple og det gav en friløber.
2. Halvleg fortsatte med mange chancer og efter 42 min. fik Midtbh igen en friløber, som blev omsat til mål.
2 min senere fik Midtbh en advarsel og frisparket endte med scoring til AAB til 1-3. Jacob Evald sparkede en ripost i nettet fra spids vinkel.
Desværre scorede Midtbh kort tid efter til 1-4 på godt fladt skud.
ca 10 min før tid fik AAB på ny reducere. Kim F skød på mål og André sendte riposten i nettet til slutresultatet 2-4.