aab lille

Pressemeddelelse 20.08.2019

Aarsballe Boldklubs populære loppemarked stopper i 2020.

Succeser i lange baner stopper på toppen.

Men desværre er klubbens mange ledere ved at være for rutinerede – andet ord for gamle – og det kniber med at klare det store arbejde, det er at arrangere et loppemarked.

Derfor har bestyrelsen i Aarsballe Boldklub besluttet, at det 48. loppemarked i 2020 bliver klubbens sidste loppemarked.

Vi vil gerne sige farvel og tak med maner og håber på, at alle – gæster og hjælpere m.fl. - vil bidrage til at det sidste loppemarked den 1. august 2020 bliver et flot og mindeværdigt loppemarked.

Husk at vi stadig samler ind til det sidste loppemarked indtil sidst i juli 2020. Kontaktpersonerne er stadig Finn-Erik Pedersen 25466109 eller Alf Jørgensen 21213585.

Bornholms Tidende skriver:

Vi er meget kede af det: Næste års loppemarked bliver det sidste
Aarsballe Boldklub har siden starten i 1973 haft mange fantastiske loppemarkeder og kan roligt påstå, at det er et af Bornholms bedste og hyggeligste loppemarkeder. Men snart er det slut. Loppemarkedet den 1. august 2020 bliver det sidste.

Beslutningen er taget i boldklubbens bestyrelse, og den har ikke været nem, erkender klubbens pr-mand Alf Jørgensen.

– Vi er meget kede af det, for vi ved godt, at vi har skabt et fantastisk koncept. Det havde været en nem beslutning, hvis det havde kørt elendigt. Men det er svært, når vi lige har haft et fantastisk loppemarked, og mange siger, at det er det bedste på Bornholm. Men det hjælper ikke noget, når vi ikke kan holde til det. Vi er for mange, der har fyldt år for mange gange. Vi mangler nogle, der er villige til at gå ind og tage et stort slæb, siger Alf Jørgensen.

– Vi tog spørgsmålet op lige før loppemarkedet først i august. Her besluttede vi at tage næste år med, fordi vi vil lukke på en pæn måde og give folk mulighed for at vænne sig til tanken. Så vi håber, at vi kan holde til det et år til.

– Skulle det vise sig, at der kommer nogle, der gerne vil køre loppemarkedet videre, kan beslutningen selvfølgelig laves om. Værre er det ikke, tilføjer Alf Jørgensen.

122 mennesker

Det er ikke så meget selve loppemarkedsdagen, der er problemet for ledelsen i klubben. Det er mere perioden mellem loppemarkederne og den indsats, der skal gøres her for at skabe en succes.

– Selve afviklingen af loppemarkedet er vel næsten aldrig gået bedre end i år. Vi har fat i en masse mennesker hvert år. Vi var i år 122 mennesker til at hjælpe til på forskellige tidspunkter. Det er de færreste af dem, som deltager i aktiviteter i klubben i dag. Mange af dem er gamle medlemmer, der stadig hjælper os i de dage, og så er det venner af dem, der også kommer og hjælper. Og det er vi meget taknemmelige for, siger Alf Jørgensen.

– Vi kunne alle holde til at køre videre, hvis vi bare kunne sige, at vi kommer den dag, og så er det slut. Men det er ikke kun en dag, det drejer sig om. Der er nogle få, der gør et kæmpe arbejde året rundt med at hente effekter, sortere med videre. Det er især i den sidste måned op til loppemarkedet, at der er travlt, siger Alf Jørgensen.

Og det er her, at det begynder at knibe med kræfterne, når det nu i mange år har været de samme få mennesker, der har skullet tage det store slæb. Alf Jørgensen peger især på klubbens kasserer Finn-Erik Pedersen, der har været med siden 1973, da loppemarkedet startede ved Restaurant Bolsterbjerg. Lone og Alf Jørgensen har også været med fra start.