Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

Mere

Kommende Begivenheder

Ingen begivenheder

Login

loppe99 lis jensen
Lis Jensen døde 23. juni 2022.
Lis har i mange år været fast medhjælper ved AABs loppemarked. Lis var gift med AABs Æresmedlem Svend Jensen.

Men også som sportskvinde har hun gjort sig bemærket. Hun var med på AABs damehåndboldhold, som i 1956
blev Bornholmsmestre.

Udover æren gav mesterskabet AaB's håndbolddamer adgang til D.D.S.G.&I.'s Landsmesterskaber, som blev afviklet på Ollerup Højskole. Det at blive belønnet med en rejse, var noget der virkelig skabte forventningens glæde dengang. Og det var med stor spænding, Aarsballedamerne drog over vandet, men samtidig med en del skepsis for, at det rent resultatmæssigt skulle gå galt. Men damerne repræsenterede Bornholm på udmærket vis og opnåede følgende resultater:

Tønder - Aarsballe 4-1 Haderslev Øst - Aarsballe 6-8 Sorø - Aarsballe 10-4

K.F.I.U. - Aarsballe 4-2 Efter fleres meninger var det smukke resultater.

Rejsen til Ollerup kostede klubben nogle penge, og bestyrelsen besluttede derfor, at overskuddet fra to aftener med præmiewhist skulle gå ubeskåret til damernes rejse.

På TV-skærmen
Som de første i AaB's historie var .håndbolddamerne på TV-skærmen! I 1957 blev holdet nemlig udtaget til at deltage i et stævne, som blev afviklet i Helsingør. Under stævnet var TV til stede og optog bl.a. klip fra Aarsballes kamp mod København, som altså senere blev sendt i fjernsynet.

Damehåndboldholdet fra storhedstiden.

Karen Andersen, Inge Hågensen, Beth Pihl, Ingrid Nielsen, Benny Nielsen, Ulla Mogensen, Lis Jensen, Anne-Beth Iversen og Inge Hansen. Kanonskytten Karen Marie Larsen