loppemarked01

Årets loppemarked lørdag d. 3. august. det gik kanon godt til vort loppemarked idag - vi solgte for 101000,- loppeting  (4. bedste) (heraf 15000 på auktionen - perfekt ledet af auktionarius Knud B
Pedersen)
men vi satte ikke ny rekord i div. kiosker men næstbedst med 49.000,- og kunne melde udsolgt af is, pølser og pommes frites. Der var mange som benyttede sig af vores tilbud med at komme ind på pladsen før start for at orientere sig om evtl interessante ting. Jeg skyder på at der var ca 2500 på stadion.
Tv2 og an.tik ekspert Michael Schjerbeck havde travlt med at vurdere ting for mange besøgende - især medbragte ting. Heraf flere meget interessante efter ekspertens mening..
vi var 100 mennesker igang denne dag og de sidste kørte hjem efter oprydning kl. 20

Se de flotte luftbilleder der blev taget af loppemarkedet 2012.