Aarsballe Boldklub

En gang AAB, altid AAB

Tillykke

10. Maj 2018

Tom Jørgensen fylder 50 år - Tom er fast medhjælper ved loppemarkedet og når vi har brug for hjælp til at tromle banen eller andre ting der kræver maskinkraft
28. dec. 2018
Gitte Mortensen fylder 60 år - Gitte er fast sælger ved loppemarked og tidligere...

2       Kampe      6     Point          Mål:    19-1

Dejlig forårsaften i Aarsballe. Formand Anker havde sørget for en fin opkridtet bane. Rammerne var bare iorden.

Taktikken kort: Fokuseret spil fra start. Benytte banens bredde og komme ned bag forsvaret. Og Poulsker-holdet består af unge tøser, der har godt af at lære kvindefodboldens facetter.

Det startede ellers ikke alt for godt. Efter 3 minutter får vi ikke clearet godt nok og Poulsker kan bringe sig foran 0-1.

Ærgerligt men træneren var ikke så bekymret - pigerne plejer at have en god psyke og ikke miste modet p.g.a. en tidlig scoring.

Efterhånden som 1. halvleg tikkede afsted fik vi mere og mere greb om kampen. De chancer som Poulsker indimellem tilspillede sig tog Nini sig kærligt af med sikker hånd.

Vi skulle frem til 16. minut før det lykkedes at udligne. Et godt pres fra Aarsballe. Mai i højre til Fie - videre ind på midten til Christina - som to minutter før var kommet på banen i stedet for Charlotte - Christina dribler lidt frem og tilbage uden for feltet og slipper til sidst en perfekt flad aflevering til Marie i boksen og Marie vender resolut og udligner til 1-1.

22. minut:  Sille ind og Mie ud. I denne periode kommer vi til flere afslutninger via godt spil - alligevel skal vi helt frem til 33. minut før Marie kan slå et godt indlæg til Mai, som behersket udplacerer Poulskers målkvinde til 2-1.

Kort før tid´trænger Mai til en puster og Mie erstatter.

Halvleg og stor tilfredshed. Tingene fungerer fint - Poulsker en smule frustreret p.g.a. kontant spil fra AAB-pigerne. Flot fodbold og vi skal bare fortsætte i samme spor. Det eneste der kan udsættes på vor gode indsats er lidt manglende fokus i de afgørende afleveringer foran mål. Men en rigtig god første halvleg.

3-1 bliver det i 39. minut. Sille skyder godt på mål. Målmanden halvklarer og Mie tager returen. 1. forsøg på målmanden - som igen må slippe en retur - og så i andet forsøg lykkes det Mie at passere hende.

Det mål lukker reelt kampen. Poulsker er nu rigtigt frustrerede og klager over alle dommerens kendelser. Vi har styr på tingene og presser fortsat Poulsker i bund og med flot kombinationsspil.

43. minut. Marie opfanger udspark fra Poulskers målkvinde og skyder på mål. Sille er over returen og prikker den ind til 4-1. Efter 50 minutter bytter Mai med Mie. Umiddelbart efter bringer vi os foran med 5-1 da Marie i midtercirklen tager imod et godt udspark fra Nini - får bolden under kontrol og dribler direkte mod mål. Sille følger med på højre side og Marie lægger bolden af i et perfekt overlap til Sille, som tager et par træk i fri position og knalder bolden ind.

Efter en times spil kommer Charlotte ind og erstatter Marie. Mai rykker ned på Fies plads og Fie tager Maries centrale midtbane.

Efter 67 minutter opfanger Sille et udspark fra Poulskers målmand og dribler direkte mod mål - denne gang overlapper Fie - Sille serverer bolden og to træk fra Fie og et flot hug i det lange hjørne. 6-1.

Mie ind - Christina er træt (har løbet stafet inden kampen). Minuttet efter skifter Sille med Marie, som tager de sidste par minutter på toppen.

Vi lander på 6-1 efter en rigtig flot holdindsats. Stort humør hos alle for det var en flot kamp. Stort engagement, god gnist og masser af flot fodbold. Tilskuerne var også meget tilfredse med hvad de så - det var en ren fornøjelse at stå og kigge på.

I omklædningsrummet efter kampen var der stor ros fra træneren. Super holdindsats. Mai falder rigtig godt ind i holdet og har et glimrende løbepensum.  Flot flot indsats fra alle. :-)

Stemmerne fordelte sig således: Nini 3, Randi 3, Mai  2,  Marie  1, Christina O  1